ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο ποδόσφαιρο οι παίκτες του Τυρνάβου είχαν σήμερα ένα ευχάριστο απόγευμα με αντίπαλο το Σμόλικα Φαλάνης τον οποίο και νίκησαν με 3 – 1.

Οι παίκτες του Χρ. Λόλα έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό τις διαθέσεις τους και πέτυχαν να μπουν μπροστά στο σκορ από το 2′ όταν ο Τζιόλας μετά από υπέροχη πάσα του Καλέση κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ.

Οι παίκτες του Τυρνάβου συνέχισαν να πιέζουν φτάνοντας σε ένα δεύτερο γκολ με υον Γανό στο 15′. Ο ίδιος παίκτης είχε και σουτ στο δοκάρι στο 27′.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες ευκαιρίες για γκολ ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τυρνάβου συνέχισε να πιέζει με στόχο να διευρύνει το σκορ.

Το τρίτο γκολ για τον Τύρναβο ήλθε στο 57′ με τον Γκαντρή. Μετά και το τρίτο γκολ οι παίκτες του Τυρνάβου έκοψαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να δώσουν χώρο στην ομάδα του Σμόλικα που έφτασε στο γκολ στο 68′ χωρίς όμως να απειλήσει περισσότερο.

Τύρναβος (Χρ. Λόλας): Γραβάνης, Ροντούλης, Κουσάνας, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Τζιόλας, Ντονούδης (58 Βλιώρας), Καλέσης Απ. (72′ Κατσιάνας), Γκαντρής (84′ Τσακνάκης), Γκαμπέτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ