ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ

«Στέρεος, αυθόρμητος, σαρκαστικός καμιά φορά ειρωνικός , μα πάνω από όλα χιουμοριστικός ο λόγος της, μετατρέπει το βιβλίο της σε μια παρηγορητική απόδραση, αφήνοντας άσβεστη την ελπίδα, που αβίαστα προκύπτει μέσα από τα κείμενά της».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε τα λόγια αυτά ο ποιητής Κώστας Λάνταβος, παρουσία της Τυρναβίτισσας συγγραφέως, μίλησε για το νέο βιβλίο της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Άννας Χατζησοφιά με τίτλο «Η UfA FILM και άλλες ιστορίες», που παρουσιάστηκε το Σάββατο στο Θέατρο του Μύλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Θεατρικές Συναντήσεις-Φθινόπωρο 2016».

«Η Άννα Χατζησοφιά ως πολιτικό ον με θέση, άποψη και αγωνιστική διάθεση υπερασπίζεται μέσα από πολιτικά χρονογραφήματα τα πιστεύω της, με χαρακτηριστική σοβαρότητα, ελεγκτική εγκράτεια και κυρίως χιούμορ», συνέχισε ο Κ. Λάνταβος, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ακόμη ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Εύμαρος» Πέτρος Κακολύρης και η ίδια η συγγραφέας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία συνοδεύτηκε από μουσική και τραγούδι, αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι ηθοποιοί Κώστας Τσιάνος, Μαρία Κανελλοπούλου και Ελένη Φίλιππα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ