Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ

Με τα πυρά των φιλάθλων να συγκεντρώνει τόσο ο τερματοφύλακας Ζ. Καβουσάκης, όσο και ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά και οι διοικούντες για τις επιλογές τους κύλησε η επόμενη μέρα για την ΑΕΛ μετά την ταπεινωτική ήττα στα Γιάννινα, ενώ επιτροπή «υποδοχής» που ανέμενε τους «βυσσινί» στο ξενοδοχείο ζήτησε το λόγο από όλους

κατά τη χθεσινή επιστροφή της αποστολής από την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Χωρίς να παρεκτραπούν οι φίλαθλοι ζήτησαν εξηγήσεις για την απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα της ΑΕΛ, ενώ «πυροσβεστική» ήταν η παρέμβαση Κυπαρίσση που εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τη συνέχεια, καθώς και οι τοποθετήσεις των Γιοβάνοβιτς, Γκόλια και Σουλιώτη που ζήτησαν συγγνώμη υποσχόμενοι καλύτερη συνέχεια.

«Η κίνηση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και αν μη τι άλλο είναι οφθαλμοφανές πως δεν γίνεται σωστή διαχείριση του υλικού, ωστόσο θέμα Αναστασιάδη σαφώς και δεν πρέπει να τίθεται», ήταν η τοποθέτηση του διευθυντή του «βυσσινί» ραδιοφώνου Γ. Καλογιάννη, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά στο μεγαλομέτοχο Α. Κούγια.

«Άνοιξε πολύ η… τράπουλα και κάποιοι προσπαθούν να παίξουν με σημαδεμένα χαρτιά, ίσως όμως ο Κούγιας το κατάλαβε και σώσει την παρτίδα», τόνισε ο συνάδελφος, που δεν άφησε ασχολίαστα και τα «ανοίγματα» της τελευταίας περιόδου «σε όλους έκανε άνοιγμα ο Κούγιας και τη… φασολάδα την πλήρωσε ο Καλογιάννης», έσπευσε να συμπληρώσει.

Τέλος φανερά ενοχλημένος από τις δηλώσεις Κούγια στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο διευθυντής του ραδιοφώνου περιέγραψε τα πανηγύρια του ΠΑΣ που εμφανίζονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αναρωτώμενος αν «σήμερα πήραμε εφημερίδα της Λάρισας ή των Ιωαννίνων»!!!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ