ΕΝΑ… COYOTE ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Αλήθεια τι δουλειά έχει ένα… κογιότ στο κέντρο της Λάρισας και πως συνδέεται μια μουσική κομεντί του 2000, με το περίφημο Coyote Ugly Saloon της Νέας Υόρκης, τον πεζόδρομο της Πατρόκλου και την ανάγκη ενός νέου ανθρώπου για ροκ καταστάσεις που δεν έβρισκε μέχρι ο ίδιος να τις δημιουργήσει;

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤις απαντήσεις με χαμόγελο και κέφι αστείρευτο έδωσε στη σελίδα ο Γιώργος  Κουγιουμτζόγλου, ιδιοκτήτης του “Coyote rock dive bar” που από το καλοκαίρι μπήκε γερά στη ζωή και τη διασκέδαση των Λαρισαίων κερδίζοντας τους λάτρεις του είδους.

Όμορφος χώρος, με έντονο το ροκ στοιχείο, σε κερδίζει με την πρώτη ματιά με τη μεγάλη μπάρα του και τις «δυνατές» ροκ επιλογές του, ενώ τα αραγμένα σταντάκια στον πεζόδρομο σε καλούν λες για έναν καφέ στα γρήγορα και καταλήγουν να σε… κρατούν για ποτό μέχρι αργά το βράδυ!

«Η ταινία ήταν απλώς το ερέθισμα, μας βοήθησε αν θέλεις στο να “βαφτιστούμε” εμπνευσμένοι από καταστάσεις που περιέγραφε το σενάριο της. Μη φανταστείς τίποτα… αμερικανιές, όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη μας για ένα χώρο “ροκάδικο”, να πιούμε τα ποτά μας ακούγοντας τις μουσικές που μας αρέσουν. Τελικά καταλήξαμε να στήσουμε αυτό που μας έλειπε διαπιστώνοντας πως στην ουσία έλειπε και από την πόλη!», θα μας πει απλά ο Γιώργος ετοιμάζοντας του πρώτους καφέδες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Το… πάρτι ξέρεις ξεκινά από το απόγευμα, το’ χουμε που το’ χουμε ως κλασικό ροκ ποτάδικο, ε και οι προτάσεις μας είναι ανάλογες και στον καφέ, αφού μπορείς από τις 5 το απόγευμα να απολαύσεις πέρα από τις συνηθισμένες επιλογές καφέ με ρούμι, τεκίλα, Irish, ό, τι τέλος πάντων τραβάει η όρεξή σου», συνεχίζει ο Γιώργος που στέκεται ιδιαίτερα στη στήριξη του κόσμου.

Ο Λαρισαίος θα πει δεν είναι δύσκολος, είναι όμως επιλεκτικός ζώντας σε μια πόλη με κίνηση και αρκετό ξενύχτι, ωστόσο «μας ξεχώρισε για το δυνατό μας χαρτί που δεν είναι άλλο από τις μουσικές μας και τη ζωντάνια μας», θα προσθέσει ο Γιώργος περιγράφοντας απρόοπτες καταστάσεις με μια χαλαρή βραδιά με αγαπημένα κλασσικά κομμάτια να εξελίσσεται σε ένα απίστευτο πάρτι με φωτορυθμικά και διάθεση στα ύψη!

Πίτσα-night τις Τρίτες, βραδιές καραόκε, πιο «μέταλ» καταστάσεις, ποπ και funk ακούσματα εναλλάσσονται στο “Coyote” με το Στέλιο, τον Αχιλλέα, το Γιώργο να δίνουν ρεσιτάλ με ψαγμένο ρεπερτόριο και θαυμάσιες μουσικές επιλογές, ενώ από το χώρο δε λείπουν και οι live εμφανίσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Αλλάζουμε χαρακτήρα, αφουγκραζόμαστε τη διάθεση του κόσμου, πράττουμε ανάλογα και… ποτέ δεν ξέρεις, το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς», θα μας πει γελώντας ο Γιώργος που ετοιμάζεται πυρετωδώς για βραδιά «Halloween-party» στις 30 του Οκτώβρη.

Με τα πρώτα μπλουζ να αλλάζουν την ατμόσφαιρα του “Coyote” αποχαιρετίσαμε το Γιώργο, αν και κάπου στο βάθος μια πανέμορφη «παλαίωση» του Τζ. Χέντριξ σα να μας έκλεινε το μάτι σίγουρη πως θα επιστρέψουμε…

ΕιρήνηΠαπουτσή

Info: COYOTE DIVE BAR

Δ/νση: Πατρόκλου 9, Λάρισα

Τηλ. : 6677618039

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ