ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Παιδής

Για μια ακόμη φορά μεγαλούργησε χθες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο δεν μπόρεσε να αποφύγει την ακροδεξιά του ρητορική βγάζοντας με πάθος το αντικομμουνιστικό του μένος που καθόλου δεν διαφέρει από αυτό των χρυσαυγιτών.  

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι δυνάμεις της δεξιάς κάνουν χάρη στους αριστερούς και στους κομμουνιστές που τους ανέχονται αφού σε διάφορες χώρες της Ευρώπης τα κομμουνιστικά κόμματα είναι εκτός νόμου και οι αριστεροί είναι απομονωμένοι.

Επικίνδυνες κουβέντες που θυμίζουν την μεταεμφυλιακή Ελλάδα, με τις διώξεις, τις φυλακίσεις, εκτελέσεις κομμουνιστών και αριστερών από τους δεξιούς νικητές του εμφυλίου και το επίσημο κράτος της δεξιάς, και οι οποίες έρχονται λίγες ημέρες πριν την επέτειο του έπους του ’40 και την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης του λαού.

Ασυγκράτητος ακροδεξιός ο Αδωνις που βρήκε άσυλο στη ΝΔ η οποία προσπαθεί να συνέλθει από τον Μπαλτάκο και τον Κρανιδιώτη της περιόδου Σαμαρά αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί αφού έμπλεξε άσχημα με τον Αδωνι και τον Βορίδη.

Ασε που έχει και την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία παρομοίασε με τον Χίτλερ τον εκλεγμένο Ελληνα πρωθυπουργό, ή τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη που χαρακτήρισε συρφετό την ελληνική κυβέρνηση, μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο την Κυριακή στον Τύρναβο.

Επικίνδυνη στάση σε μια κρίσιμη περίοδο από ένα κόμμα που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα επικαλούμενο την ενότητα του λαού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ