ΝΤΡΟΠΗ: Η ΒΑΣΗ ΕΚΑΒ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ” ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ!!!!!

Μάρτυρας μίας ακόμη επείγουσας διακομιδής ασθενούς από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου σε εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας όχι με ασθενοφόρο τηςβάσης Τυρνάβου του ΕΚΑΒ, αλλά με ασθενοφόρο που έφτασε εσπευσμένα από τη Λάρισα, έγινε η σελίδα paidis.com.

Οπως ήταν φυσικό η έρευνα που ακολούθησε με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη διακομιδή έγινε γύρω στις 9.30 το πρωί που δεν δικαιολογεί ελλείψεις στη νεοσυσταθείσα βάση του ΕΚΑΒστον Τύρναβο, ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη και δυστυχώς αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια της βάσης ΕΚΑΒ την προηγούμενη Παρασκευή ήταν απλά μια καλοστημένη “φούσκα” που σκάει καθημερινά με κρότο εκθέτοντας όλους όσοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν για τη λειτουργία της.

Οπως αποδείχθηκε από το ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι της 5ης ΥΠΕ έσπευσαν να δημιουργήσουν βάσεις ΕΚΑΒ χωρίς να έχουν φροντίσει να ρυθμίσουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ασθενοφόρων ή σε καλύτερη περίπτωση να καθορίσουν τους τρόπους που κάποιοι οδηγοί του ΕΚΑΒ θα μπορούν να οδηγούν ασθενοφόρα που ιδιοκτησιακά ανήκουν στα νοσοκομεία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όπως σήμερα έτσι και μέχρι να λυθεί το πρόβλημα οι οδηγοί του ΕΚΑΒ που τοποθετήθηκαν στις βάσεις θα κάθονται και δεν θα μπορούν να οδηγούν ασθενοφόρα ενώ εξίσου σημαντικό πρόβλημα θα συνεχίσει να είναι και η πλήρης επάνδρωση των οχημάτων.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη που σίγουρα δεν τιμά κανέναν τί έχουν να πουν ο δήμαρχος Τυρνάβου που χαιρέτησε πανηγυρίζοντας τη δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ στα εγκαίνια και κυρίως ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ που έστησε όλο αυτό το οικοδόμημα με τα γυάλινα πόδια;

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο διοικητής κ. Αντωνίου, αριστερής κουλτούρας και παιδείας, θα έχει την ευθιξία και θα εξηγήσει τί ακριβώς συμβαίνει.

Εμείς θα επιμένουμε και θα αναδεικνύουμε την κοροϊδία περιμένοντας απαντήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ