ΠΌΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ

Πολλοί πιστεύουν οτι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να απατήσουν τις γυναίκες τους από ό,τι οι γυναίκες. Ξέρετε, η όλη ιδέα της επιβεβαίωσης και της κυριαρχίας.

Αλλά σύμφωνα με νέα έρευνα από την Illicit Encounters, μια ιστοσελίδα που ιδρύθηκε το 2003 και αφορά στις εξωσυζυγικές σχέσεις, οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην …ακολασία από ό,τι νομίζετε.

Η έρευνα της ιστοσελίδας εντόπισε έναν κοινό παρονομαστή που ανάβει τη φλόγα της απιστίας στις γυναίκες: η επιρροή των …γονέων.

Βασικά, αν μεγαλώνοντας είδαν ή τη μητέρα τους, ή τον πατέρα τους να έχουν μια εξωσυζυγική σχέση – είτε ήταν παντρεμένοι μεταξύ τους, είτε όχι – είναι πιο πιθανό να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Η Illicit Encounters βρήκε οτι 71% των άπιστων γυναικών είχαν μητέρες που απατούσαν τους πατέρες τους, ενώ μόνο το 45% των ανδρών που απατούν τις γυναίκες τους είναι γιοι μπαμπάδων που έκαναν το ίδιο. Η σύγκριση είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Αντίθετα επίσης με τη δημοφιλή άποψη, οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι απαραίτητα περήφανοι επειδή ξενοκοιμούνται αν και μπορεί να φαίνεται οτι κάτι τέτοιο ισχύει. Κατά βάθος φοβούνται μια πιθανή αντίδραση από τους πατέρες τους, ανεξάρτητα από το αν αυτοί (οι πατέρες τους)  είχαν και οι ίδιοι απατήσει τις γυναίκες τους.

Δείτε μερικά στατιστικά στοιχεία από τη μελέτη:

  • 66% των γυναικών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι αισθάνθηκαν σαν να είχαν την “άδεια” να απατήσουν τους συντρόφους τους, επειδή το είχαν κάνει και οι μητέρες τους.
  • 86% των ανδρών δήλωσαν ότι θα σταματούσαν την εξωσυζυγική σχέση, αν την ανακάλυπτε ο πατέρας τους και τους το ζητούσε.

Το σημείο όπου άνδρες και γυναίκες συμφωνούν είναι η ανηθικότητα της απιστίας. 83% των ανδρών και 89% των γυναικών παραδέχονται οτι η απιστία δεν είναι “αποδεκτή ή ηθικά σωστή”.

Κάτι είναι κι αυτό…

indy100.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ