ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε  και φέτος ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Τεμπών. Εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο Μακρυχώρι  στην έδρα του Δ.Τεμπών και στην δημοτική ενότητα Νέσσωνος στο Συκούριο για τις εκδηλώσεις για την 28 Οκτωβρίου.

te3Τις εκδηλώσεις  παρακολούθησε   ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά και στην συνέχεια έγινε η  κατάθεση στεφάνων και ακολούθησε παρέλαση των μαθητών νηπιαγωγείου -δημοτικού -γυμνασίου και λυκείου .

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Τεμπών  ,ο περιφερειακός σύμβουλος  κ.Νικόλαος Λιούπας ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας ,ο  Αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Ντόντος  και Ιωάννης Βλάγκας, η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κα Άννα Μαγαλιού ,το μέλος τοπικού Συμβουλίου κα Αποστολίνα Σαίτη ,ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας  το μέλος τοπικού συμβουλίου κ. Θεόδωρος Ζάρρας, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής και της  αστυνομίας, Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων .

te1Μετά το πέρας την παρέλασης στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι ο Δήμαρχος Τεμπών παραβρέθηκε στο Συκούριο όπου παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητών.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρακολούθησαν  ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Νέσσωνος  κ.Κώστας Νταφούλης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Αργυρίου,Γεώργιος Έξαρχος ,Παναγιώτης Γκατζόγιας , ο Πρόεδρος δημοτικής ενότητας κ.Γεώργιος Καλότυχος, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωπος του .ΑΤ Περιφέρειας Λάρισας , Πρόεδροι Συλλόγων και φορέων .

 

 

 

 

te4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ