ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Κω/νοςΚαράτζιος.  « Μετά από χρόνια τα κοινοτικά κτήρια, οι σχολικές μονάδες, η πλατεία και οι αγροτικοί δρόμοι του Καλαμακίου συντηρήθηκαν.

kal3Συγκεκριμένα συντηρήθηκε, ελαιοχρωματίστηκε και περιφράχθηκε το κοινοτικό κτίριο, επικαλύφθηκε η οροφή του λεβητοστασίου, ελαιοχρωματίστηκαν τα κτίρια του νηπιαγωγείου , του δημοτικού και του γυμνασίου – λυκείου με παράλληλο ελαιοχρωματισμό των κιγκλιδωμάτων του αύλειου χώρου, συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση υδρορροών. Συντηρήθηκαν και επισκευάστηκαν τα πεζοδρόμια και τα κράσπεδα, το μνημείο, τα ξύλινα παγκάκια της πλατείας και οι στάσεις των λεωφορείων. Τέλος έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία οι οποίες διευκόλυναν το έργο των αγροτών της περιοχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αντώνη Ρεντζιά, τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Κωνσταντίνο Φιλιππούλη για το προσωπικό τους ενδιαφέρον για την εξέλιξη των εργασιών και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κιλελέρ για την άψογη συνεργασία και την ποιοτική εργασία που πραγματοποίησαν τα συνεργεία συντήρησης, ελαιοχρωματισμού και αγροτικής οδοποιίας.»

kal1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ