ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ

Επιτροπή της Φιλαρμονικής  του Δ. Τεμπών επισκέφθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι  τον Δήμαρχο Τεμπών  κ Κώστα Κολλάτο  όπου συζητήθηκαν θέματα και  προβλήματα καθώς και στόχοι της νέας χρονιάς  που αφορούν την Φιλαρμονική του Δήμου .

Ο Δήμαρχος Τεμπών δήλωσε: Ο Δήμος Τεμπών  και ο ΔΟΠΑΠΕΠ , παρά τις οικονομικές δυσκολίες των χρόνων που ζούμε, στηρίζει και ενισχύει, όσο ποτέ άλλοτε,τη δημιουργική προσπάθεια και την εθελοντική και ανιδιοτελή, ευγενική και πρόθυμη, προσφορά  των νέων μας, αγοριών και κοριτσιών που ενισχύουν το έργο της     φιλαρμονικής . Κάθε σύγχρονος Δήμος καλλιεργεί το πολιτιστικό του προφίλ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Φιλαρμονική του και στα τμήματα υποδομής της.

Η φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών υπάγεται στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και διευθύνεται από τον Αρχιμουσικό κ. Κώστα Ζωιτό.

Η προαγωγή, η εξάπλωση και η αναβάθμιση της μουσικής παιδείας αποτελούν στόχους της Φιλαρμονικής.

Στη Φιλαρμονική γίνεται διδασκαλία των μουσικών οργάνων και της θεωρίας της μουσικής, με σκοπό οι σπουδαστές να ενταχθούν στην Μπάντα και σε άλλα μουσικά σύνολα της Φιλαρμονικής.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ