ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΤΟ ΤΕΜΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Το απόγευμα της Πέμπτης, 3/11/2016 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τεμπών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Συκούριο.

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τεμπών, Δημήτρης Κουριτας, αναφέρθηκε στην ανάγκη εγρήγορσης των οργανωμένων μελών επισημαίνοντας την επιτακτική ανάγκη ορισμού εκλογικών αντιπροσώπων σε κάθε εκλογικό τμήμα της επαρχίας

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρόεδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της Ν.Δ. κ. Χρήστου Καπετάνου ο οποίος αφενός αναφέρθηκε στα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αφετέρου έθεσε και τη ΔΗΜΤΟ Τεμπών σε εκλογική ετοιμότητα

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν, επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Τεμπών,  Γ. Μανώλης, ο πρωην Προεδρος της ΔΗΜΤΟ Κ. Λαναρας, ο Υπευθυνος Οργανωτικου της ΝΟΔΕ Λαρισας Χαρης Τσιλιακος, ο Προεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Γ.Βουλγαρης καθως και πληθος στελεχων της  Παραταξης μας απο τον Δημο Τεμπων.

“Η Οργανωση μας, σε αυτη την κρισιμη συγκυρια της Πατριδα μας, δηλωνει βροντερο παρον! Η ΝΟΔΕ Λαρισας και η δραστηρια Δημτο Τεμπων οπως και ολες οι Δημτο του νομου μας βρισκονται σε πολιτικη και εκλογικη ετοιμοτητα, μεταδιδοντας καθημερινα τα μηνυματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του Κυριακου Μητσοτακη στους πολιτες του Νομου μας!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με τις θεσεις και τις προτασεις, αποτελει τη μονη υπευθυνη δυναμη του τοπου! Και αυτο θα το αποδειξει εν τοις πραγμασι ο ελληνικος λαος, οποτε και αν κληθει!”,ανέφερε μετά τη συνεδρίαση ο κ. Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ