ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΛΟΦΙΣΚΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Τις τοπικές κοινότητες Αχιλλείου και  Λοφίσκου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και ενημερώθηκε από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την έναρξη των εργασιών που αφορούν στην κατασκευή της συνδετήριας οδού ανάμεσα στους οικισμούς  Λοφίσκου  και Αχιλλείου.

Πρόκειται για ένα έργο βελτίωσης της υφιστάμενης οδού μήκος 2.000 μέτρων προϋπολογισμού 85.000 € συμπεριλαμβανομένου του  ΦΠΑ.

Η συνδετήρια οδός εξυπηρετεί καθημερινά τους κατοίκους στις μετακινήσεις τους τόσο προς τις αγροτικές τους καλλιέργειες όσο και για τη μετάβαση των μαθητών στα ενεργά σχολεία της περιοχής. Στο σύνολο των 2.000 μέτρων, που προβλέπεται να ασφαλτοστρωθεί στο άμεσο μέλλον, σε ένα μεγάλο τμήμα τους, θα πραγματοποιηθεί πλήρης εκσκαφή της οδού και κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας.

Στο υπόλοιπο θα πραγματοποιηθεί απλώς κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας. Ο δήμαρχος δήλωσε ικανοποιημένος για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου το οποίο έχει διττό χαρακτήρα, τόσο αγροτικό όσο και αστικό και το οποίο θα επιλύσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα της μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής .

Το δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι, Τεχνικών έργων Αντώνης Ρεντζιάς και ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Κώστας Φιλιππούλης, η δημοτική σύμβουλος και τέως αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Ιωάννα Πινάκα, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Μπακαλόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Μέλισσας Απόστολος Τσέλιος, ο σύμβουλος της ΤΚ Νίκης Δημήτριος Αραμπατζής και η μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλελέρ Σταυρούλα Τάχατου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ