Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤH

Εξιχνιάσθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου είκοσι τρεις (23) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Συνελήφθη, χθες (09-11-2016) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου συνεργού του για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, προχθές (08-11-2016) το απόγευμα ο 30χρονος αφαίρεσε από αγροτική περιοχή του Τυρνάβου ένα αλυσοπρίονο, ιδιοκτησίας 25χρονου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι, ο 30χρονος μαζί με τον 25χρονο συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από (19-08-2016) έως (07-11-2016), διέπραξαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, συνολικά (22) κλοπές από επιχειρήσεις, αποθήκες, οχήματα και γεωργικά μηχανήματα και αφαίρεσαν πλήθος μπαταριών οχημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων, εξαρτημάτων, καθώς και τρία δίκυκλα.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ