ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΑΓΓ. ΒΑΓΕΝΑ: ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ

Στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η κόντρα και η διαφορά απόψεων για διάφορα ζητήματα του δήμου Λαρισαίων, όπως αυτά άλλωστε εκδηλώθηκαν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μεταξύ του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη και της δημοτικής συμβούλου Αγγέλας Βαγενά.

Ολοι θα θυμούνται ότι σε εκείνη τη συνεδρίαση η κ. Βαγενά διαφώνησε ανοικτά με το δήμαρχο για τον τρόπο που αντιμετώπισε την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για την ανάγκη συμπεριφορών με σεβασμό προς τις γυναίκες, ενώ έδειχνε να παίρνει και κάποιες αποστάσεις για επιλογές του κ. Καλογιάννη, όπως αυτή του κ. Σαρρή για τη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου κ.λπ.

Η κόντρα αυτή που προκαλεί προβλήματα στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας αφού δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμη και σε “διαζύγιο”, έγινε ξεκάθαρη τς τελευταίες ημέρες όταν ο δήμαρχος ενημέρωνε συμβούλους της παράταξης για τις αποφάσεις του περί των αλλαγών στις αντιδημαρχίες και απέφυγε να έχει την οποιαδήποτε επαφή με την κ. Βαγενά.

Χθες το βράδυ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και πηγές μέσα από την ομάδα, υπήρξε έντονη φραστική κόντρα μεταξύ των κ.κ. Καλογιάννη και Βαγενά και πλέον όλα είναι ανοικτά και ίσως υπάρξουν εξελίξεις πριν και από το ταξίδι του κ. Καλογιάννη στην Κίνα.

Φαίνεται ότι και η παράταξη Καλογιάννη δεν θα αποφύγει φαινόμενα όπως αυτά της παράταξης Σαρχώση στο δήμο Τυρνάβου, χωρίς προς το παρόν να μπαίνει θέμα απώλειας της πλειοψηφίας, όπως έγινε στον Τύρναβο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ