ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Καλείται μαζί με  την Ασπα Σουλούκου να δώσουν εξηγήσεις για τις απουσίες τους από τις συνεδριάσεις του δ.σ. δήμου Λαρισαίων

Τις διατάξεις του νόμου που προβλέπει κυρώσεις για τους δημοτικούς συμβούλους που απέχουν συστηματικά από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων έθεσε σε εφαρμογή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαρισαίων ο οποίος έστειλε ήδη επιστολές στους δημοτικούς συμβούλους που απουσιάζουν κατά κόρον από τις συνεδριάσεις.

Επιστολή πήραν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξης Γεωργούλης της παράταξης του πρώην δημάρχου Κ. Τζανακούλη και η δημοτική σύμβουλος που εκλέχτηκε με την παράταξη Καλογιάννη αλλά ήλθε σε σύγκρουση με το δήμαρχο πριν από ένα και πλέον χρόνο κ. Ασπα Σουλούκου.

Η επιστολή του προέδρου του δ.σ. κ. Δ. Τάχου κοινοποιήθηκε και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς η αρμόδια υπηρεσία της οποίας αναμένεται να καλέσει τους δύο συμβούλους για εξηγήσεις. Ανάλογα με τις εξηγήσεις θα αποφασιστούν και οι κυρώσεις που μπορεί να είναι από προσωρινή αποπομπή από το δ.σ. για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι και έκπτωση από το αξίωμα.

Αν μη τί άλλο μπαίνουν σε περιπέτειες οι δύο σύμβουλοι του δήμου Λαρισαίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας ανάλογη διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει και σε άλλους δήμους του νομού για τους συστηματικούς κοπανατζήδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ