ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ!

Προβληματισμό και ανησυχία για το ρόλο και τον τρόπο με τον οποίο έχουν πλέον παρεισφρήσει παντού διάφορα φασιστοειδή προκαλεί η πληροφορία αναφορικά με τον «ύποπτο» ρόλο υποστηρικτή της Χ.Α, που βρίσκεται ανάμεσα στους 90 προσληφθέντες 8μηνίτες για τη δομή του Κουτσόχερου!

Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές του paidis.com η πρόσφατη ομιλία του αρμόδιου αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρη Δεληγγιάννη, ο οποίος απευθυνόμενος στους νεοπροσληφθέντες στάθηκε όχι μόνο στο γεγονός της πρόσληψής τους αλλά και στην ιδιαίτερη ευαισθησία και ανθρωπισμό που καλούνται να επιδείξουν μέσα από μια πραγματικά «ευαίσθητη» θέση και ρόλο απέναντι στους πρόσφυγες, πυροδότησε την έκρηξη του συγκεκριμένου!

Και επειδή όπως εύστοχα λέγεται «… και η χαρά δεν την αφήνει», τα περί ευαισθησίας και αλληλεγγύης απέναντι στους πρόσφυγες αποτέλεσαν «κόκκινο πανί» για το φασιστοειδές, που μην κρύβοντας πλέον τις προτιμήσεις του προχώρησε σε εκτόξευση ύβρεων και απειλών, οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους συναδέλφους του, προκαλώντας έκπληξη αλλά και ανησυχία για το τι μπορεί να συμβεί στη δομή.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του αν. υπουργού Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσα η δομή θα είναι σε θέση να λειτουργήσει μέχρι τέλος του μήνα, ενώ πληροφορίες της σελίδας ορίζουν ως καταληκτική ημερομηνία την 20η Νοεμβρίου, με τους 8μηνίτες να απασχολούνται προσωρινά σε υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής του δήμου (διαλογή ρούχων κλπ.) αλλά και να παρακολουθούν σχετικά επιμορφωτικά σεμινάρια ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Ωστόσο η ασφυκτική πίεση χρόνου, όσο και το γεγονός πως περιπτώσεις προβοκάτσιας μέσα σε δομές κατέληξαν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, την ώρα που το φασιστοειδές δεν κρύβει πλέον τις προθέσεις του, δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητες από κανένα. Με δεδομένη την εγκυρότητα της πληροφορίας που δημοσιεύουμε τόσο η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, όσο και ο Δήμος Λαρισαίων, θα πρέπει να δουν πολύ σοβαρά την περίπτωση, προκειμένου να μην φτάσουμε σε καταστάσεις με απρόοπτη εξέλιξη και στη δομή του Κουτσόχερου.

Κλείνοντας θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος επέδειξε ιδιαίτερο… ζήλο και κατά την προ μηνών κινητοποίηση «Ελληναράδων» στη δομή του Κυψελοχωρίου και είναι γνωστός για τη δράση και τις «δημοκρατικές» πεποιθήσεις του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ