ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Την εξώδικο επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, του δήμου Λαρισαίων την οποία κατέθεσε την Δευτέρα το πρωί στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου και με την οποία ζητά την τήρηση της νομιμότητας απέναντι σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους καθώς και απέναντι στους επικεφαλής των παρατάξεων, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν έλαβε ουδεμία επιστολή

από τον πρόεδρο για το θέμα των απουσιών της κοινοποιεί σήμερα η δημοτική σύμβουλος κ. Ασπα Σουλούκου τονίζοντας ότι άπασες οι απουσίες της είναι δικαιολογημένες και αυτό το γνωρίζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα σημειώνει ότι η εν λόγω επιστολή -αν υφίσταται- αποτελεί την πολιτική της δίωξη για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Αφού ξεκαθαρίζει ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να της την χορηγήσει στη συνεδρίαση του δ.σ. την προηγούμενη Πέμπτη, όπου και την ενημέρωσε για πρώτη φορά για την ύπαρξή της, τονίζει με νόημα ότι σήμερα παρέρχεται η προθεσμία που έχω τάξει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να αποκαταστήσει την νομιμότητα, να της χορηγήσει την επιστολή, καθώς και επίσημο αντίγραφο του όποιου καταλόγου τηρούνταν  για τους παρόντες και τους απόντες δημοτικούς συμβούλους κατά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Για να δείτε το εξώδικο που απέστειλε η κ. Σουλούκου στον πρόεδρο πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ