ΔΥΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συμπληρώνονται φέτος 40 χρόνια από την ίδρυση, το 1976, του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου. Σαράντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και δραστηριότητας στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Ο Μουσικός Σύλλογος γιορτάζει αυτά τα 40 χρόνια με μία επετειακή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Στην εορταστική εκδήλωση , εκτός από τη Μεικτή Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου, θα πάρει μέρος η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας με ένα πλούσιο πρόγραμμα με τραγούδια της παλιάς Αθήνας,

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί και πάλι στο Δημοτικό Θέατρο τα μέλη της χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου θα τραγουδήσουν και θα θυμηθούν με παλιούς χορωδούς στιγμές και εκδηλώσεις που σφράγισαν την πορεία του Συλλόγου και θα τιμήσουν τον επί 20 χρόνια μαέστρο της χορωδίας Γιάννη Τσανακά αλλά και ανθρώπους του συλλόγου  που με την πολύχρονη παρουσία τους πρόσφεραν  ανιδιοτελώς στο χορωδιακό τραγούδι και τη μουσική αναβάθμιση της πόλης μας.

Τις χορωδίες του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας και του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου διευθύνει ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ