ΜΕΤΡΟΥΝ “ΚΟΥΚΙΑ” ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ενα κρίσιμο τεστ, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτεί από εδώ και πέρα ο δήμος Τυρνάβου, θα περάσει την ερχόμενη Τετάρτη η δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης για τον προϋπολογισμό, με δεδομένη την απώλεια της πλειοψηφίας για την παράταξη του δημάρχου Π. Σαρχώση, λόγω των τριών ανεξαρτητοποιήσεων.

Με δεδομένη την απώλεια της πλειοψηφίας, η δημοτική αρχή σε αυτή τη συνεδρίαση, που σημειωτέον είναι τετραπλή, θα αναζητήσει συμμάχους ή απόντες, ώστε να έχει κάποια πλειοψηφία έστω και ευκαιριακή για να υπερψηφιστεί ο προϋπολογισμό που είναι η κεφαλαιώδης διαδικασία για τη λειτουργία του δήμου.

Εν τω μεταξύ όπως φάνηκε, η δημοτική αρχή κάνει και παράλληλες κινήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε απουσίες από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, η οποία ορίστηκε σε αντίθεση με ότι συνηθίζεται μέχρι σήμερα ημέρα Τετάρτη, ενώ έχει γίνει σαφές από συμβούλους ή και επικεφαλής παρατάξεων ότι είναι από δύσκολο έως αδύνατο να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις που δεν γίνονται Τρίτη ή Πέμπτη.

Φυσικά και είναι δικαίωμα της προέδρου να ορίσει την ημέρα της συνεδρίασης αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις σίγουρα θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ