ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων ΑΕΛ και Απόλλωνας Λάρισας συναντήθηκαν το Σάββατο στο ARENA στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης, με τους «βυσσινί» να επικρατούν μετά από ένα «χορταστικό» ματς με 3-2.

Εξαιρετική αγωνιστική εικόνα από τους παίκτες του Σ. Θεοδοσιάδη που απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, ενώ ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και τακτικές, με την ΑΕΛ να βρίσκει τα πατήματά της μετά το ημίωρο του αγώνα, για να επικρατήσει τελικά ενός αξιόμαχου αντίπαλου.

Για την ιστορία η ΑΕΛ προηγήθηκε με 2 τέρματα του Ναζλίδη στο 33΄και στο 40’, με τον Απόλλωνα να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι μειώνοντας στο 63΄με τον Γκουντρουπή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1. Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε ο Διβανές στο 81΄, όταν αρχικά νικήθηκε από τον Καβουσάκη σε εκτέλεση πέναλτι και στη συνέχεια παίρνοντας το… ριμπάουντ σκόραρε μα κεφαλιά!

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Φατιόν, Αβραάμ, Ναβάρο, Ναζλίδης, Μαρουκάκης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Καβουσάκης, Βαρέλα, Ντοντό, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Σουλιώτης, Μασούρας, Κοντόρ, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Καπός, Λαμπρόπουλος.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Χολέβας, Ανδρέου, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Γεωργίο, Καμπλιώνης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κουρδής, Διβανές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ