«ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΑΡΡΗ Η Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως πρόκειται να «ανεβάσει» το θέμα Σαρρή, αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση εμφανίζεται η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου, την ώρα που και η δημοτική αρχή αναμένεται να αντιδράσει στις εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σε υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους εμφάνιση της Ρ. Καραλαριώτου στη «Θεσσαλία Τηλεόραση» αναμένεται να έχει συνέχεια και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και κατά την προσεχή του συνεδρίαση το θέμα του γενικού γραμματέα του Δήμου Λαρισαίων θα τεθεί από την παράταξη, με την ίδια να κάνει ήδη λόγο για «θεσμική εκτροπή».

Την ίδια ώρα έγκυρες πηγές της σελίδας αναφέρουν πως το θέμα απασχολεί ήδη το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, που ασχολήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή του από το πρόσφατο ταξίδι στην Κίνα, ενώ οι αντιδράσεις θα πρέπει να αναμένονται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Σημειώνεται τέλος πως σχετική απάντηση-και μάλιστα «ηχηρή» όπως επισημαίνεται από το περιβάλλον της δημοτικής αρχής- θα δοθεί τόσο στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, όσο και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, που ετοιμάζουν νέα προσφυγή στα αρμόδια όργανα του Ελεγκτικού Συνεδρίου (αίτηση ανάκλησης) με προφανή στόχο την ανατροπή της απόφασης.

Με δεδομένο πως βάσει νόμου η αίτηση γίνεται εντός προθεσμίας 30 ημερών οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν άμεσα, ενώ θυμίζουμε πως η σχετική αρνητική εξέλιξη για το Μ. Σαρρή προέκυψε μετά από άρνηση του Επιτρόπου για έγκριση του διορισμού και της μισθοδοσίας του, αν και η απόφαση έχει πάρει ΦΕΚ, καθώς όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης του Ελεγκτικού το πτυχίο ΚΑΤΕΕ που έλαβε προσφάτως ο ενδιαφερόμενος δεν θεωρείται ισότιμο με τίτλο ΑΕΙ ή ΤΕΙ παρά μετά την παρέλευση 5ετίας όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ