ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ “ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Μ.Σ.Λ.

Τον περασμένο Απρίλιο η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης προσέφερε μία μοναδική συναυλία μελωδικών αναμνήσεων με τον τίτλο «Ας ερχόσουν για λίγο…».

Οι ακροατές, που είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν, αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων να βρεθούν στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, εξέφρασαν την επιθυμία τους για επανάληψη της συγκεκριμένης συναυλίας.

Η ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του φιλόμουσου κοινού της πόλης μας, θα επαναλάβει τη συναυλία, στην οποία θα ακουστούν τραγούδια της εποχής του μεσοπολέμου, από συνθέτες που μεσουράνησαν στο μουσικό στερέωμα εκείνης της περιόδου, όπως είναι ο Αττίκ, ο Κώστας Γιαννίδης, ο Σουγιούλ, ο Μουζάκης, ο Χατζηαποστόλου και άλλοι.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 8.30΄ μ.μ., στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το κοινό της πόλης μας που αγαπά την ποιοτική, χορωδιακή μουσική, προσκαλείται να ταξιδέψει μέσα από τις μελωδικές αναμνήσεις μιας συναυλίας, που αυτή τη φορά τιτλοφορείται «Θα ξανάρθεις…». Αγαπημένα χορευτικά κομμάτια σε ρυθμούς μάμπο, σουίνγκ, βαλς, ταγκό και φοξτροτ, εναλλασσόμενα με ρομαντικά τραγούδια αγάπης, θα ξυπνήσουν στους μεγαλύτερους νοσταλγικές αναμνήσεις και θα προσφέρουν στους μικρότερους την ευκαιρία να γνωρίσουν μία άλλη εποχή έντονων συναισθημάτων, αληθινού έρωτα, ελπίδας και χαράς για τη ζωή.

Η πρωτότυπη χορωδιακή επεξεργασία των τραγουδιών, που θα ακουστούν, αποτελεί καρπό κοπιαστικού έργου του μαέστρου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας κ. Χρήστου Κτιστάκη, ενώ τη Χορωδία θα συνοδέψει μικρό ορχηστρικό σύνολο, το οποίο αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς της περιοχής μας, όπως ο Μιχάλης Μαντέλας στα πνευστά, ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην κιθάρα, ο Γιώργος Αγγελάκης στο ακορντεόν, η Νάνσυ Χατζή στο κοντραμπάσο και ο Θάνος Κυρίδης στα κρουστά. Επίσης και ο Χρήστος Κτιστάκης, παράλληλα με τη διεύθυνση της Χορωδίας, θα συνοδέψει  μουσικά παίζοντας πιάνο, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Αγαπητοί χορωδοί του Μουσικού Συλλόγου Λαρίσης «θα ξανάρθουμε…» για να σας ακούσουμε και πάλι!

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ