ΣΤΑ “ΛΕΥΚΑ” ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε λευκό κλοιό είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού Λάρισας αφού η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα χτύπησε και την πόρτα στην περιοχή μας.

libadi1Σε πολλά χωριά στους πλαγιές του Ολύμπου, του Κισσάβου και του Μαυροβουλίου το χιόνι έπεσε πυκνό και σε συνάρτηση με την πτώση της θερμοκρασίας έχει δημιουργήσει ένα λεπτό στρώμα που όμως είναι ικανό να δημιουργήσει μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Από νωρίς το πρωί στο οδικό δίκτυο σε πολλές περιοχές του δήμου Αγιάς και ειδικά προς την περιοχή της Σπηλιάς και της Μελιβοίας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ ανάλογη είναι και η κατάσταση στα ορεινά της Ελασσόνας, με τη θερμοκρασία στο Λιβάδι να έχει πέσει ακόμη και στους 5 βαθμούς κάτω από το μηδέν.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν καταγραφεί ενώ τα μηχανήματα της περιφέρειας είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Μιλώντας στο paidis.com ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Παπαδημόπουλος, επισήμανε ότι όλος ο μηχανισμός της περιφέρειας βρίσκεται επί ποδός ενώ και ο ίδιος από χθες το βράδυ επισκέφθηκε διάφορα επικίνδυνα σημεία του νομού ειδικά στην περιοχή της ορεινής Ελασσόνας για να έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης στο νομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ