ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Διευκρινιστικά σχετικά με την ανακοίνωση του ΕΚΛ για απλήρωτους εργαζομένους στους Παιδικούς Σταθμούς. Ολες οι ενέργειες του Δήμου Λαρισαίων για την πληρωμή των εργαζομένων έγιναν εγκαίρως και τα κονδύλια υπήρχαν στους σχετικούς κωδικούς.

Ωστόσο, δεν επιτράπηκε από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές η καταβολή χρημάτων, από πιστώσεις της προηγούμενης περιόδου του συγκεκριμένου προγράμματος.
Μετά απο συνεχείς παρεμβάσεις στην ΕΕΤΑΑ, που είναι ο φορέας διαχείρισης του προγράμματος,  υπήρξαν διαβεβαιώσεις για καταβολή της α’ δόσης του νέου προγράμματος,  εντός των ημερών, προκειμένου να πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των εργαζομένων. Επίσης, από την ΕΕΤΑΑ πληροφορηθήκαμε ότι τα ίδια προβλήματα έχουν όλοι οι Δήμοι χωρίς καμία εξαίρεση.
Σύμφωνα, λοιπόν με τις διαβεβαιώσεις της ΕΕΤΑΑ,  οι εργαζόμενοι αναμένεται να πληρωθούν στην επόμενη μισθοδοσία, στις αρχές Δεκεμβρίου.
Για άλλη μια φορά τέλος επιβεβαιώνεται  η ανάγκη ύπαρξης σταθερού και μόνιμου προσωπικού, ειδικά σε ευαίσθητες δομές που δεν πρέπει να εξαρτώνται από την πορεία ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ