ΈΧΑΣΕ ΣΤΟ …ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΓΣΛ

Μπορεί να ηττήθηκε στην Αθήνα από τον Χολαργό ο Γυμναστικός αλλά όπως δείχνει και το τελικό σκορ (72-70) ήταν πολύ ανταγωνιστικός και η εμφάνιση που πραγματοποίησε δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Οι «πράσινοι» το πάλεψαν δυνατά σε όλη την διάρκεια του αγώνα κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα που είχε και το αβαντάζ της έδρας, όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη φτάνοντας στην πηγή χωρίς να πιουν νερό.

Ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της και είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο ΓΣΛ ήταν κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλιστα ισοφαρίστηκε 7’’ πριν την λήξη με φάουλ που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Στέφανου Πέρκου ο οποίος μετά το τέλος του ματς τόνισε: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μας. Βγαίνει η δουλειά μας πλέον στο γήπεδο, όμως θεωρώ ότι δεν αντιμετωπιστήκαμε ισότιμα σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς, αλλά το αποτέλεσμα κρίθηκε σε ορισμένες «περίεργες» αποφάσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του ΓΣΛ σούταραν μόλις 3 βολές.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 42-31, 51-48, 72-70

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Μαλαμάς-Δαρλαμήτσος-Καρακάσης

Χολαργός (Ιωάννου): Αγγελόπουλος 3, Μιλόσεβιτς 22, Μποχωρίδης 3 (1), Τζακόπουλος 6 (2), Καλλινικίδης 3, Μοτσενίγος 9 (1), Κουτρούλιας 7, Γκιζογιάννης 9, Γκίλχριστ 10.

ΓΣ Λάρισας (Πέρκος): Τόζιος 5 (1), Συνετός 2, Νίκολιτς 7 (1), Τσουράκης 4, Κούτρας 2, Μπέμπης 19 (5), Σπυρόπουλος 8, Γκιουλέκας 21 (2), Χαιρετίδης, Γουμενόπουλος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ