ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ;

Στη Λάρισα θα βρίσκεται σήμερα ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών αρχισυνδικαλιστής των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία για να μιλήσει το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με θέμα το νέο ασφαλιστικό και εργασιακό.

Βλέποντας κανείς την κατάσταση στο ασφαλιστικό σύστημα που έχει τα μαύρα του τα χάλια, γνωρίζοντας ότι ο κ. Κουτρουμάνης έαλε το χεράκι του ως υπουργός για το σημερινό χάλι και ξέροντας ότι έχει ψηφίσει ότι μνημόνιο του έφεραν όταν ήταν βουλευτής και υπουργός τί θα μπορεί να περιμένει σήμερα να ακούσει από το συγκεκριμένο πολιτικό για τη σωτηρία του ασφαλιστικού.

Αλήθεια αν είχε προτάσεις και λύσεις για ένα χώρο που υπηρέτησε για πολλά χρόνια γιατί δεν τα εφάρμοσε ως υπουργός και γιατί δεν τα διεκδίκησε δυναμικά ως συνδικαλιστής;

Οσο για το τοπικό ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει στον ολισθηρό του αντιδημοκρατικό κατήφορο αποκλείοντας τη σελίδα και τους χιλιάδες αναγνώστες της από τα δελτία τύπου που εκδίδει όταν τα εκδίδει, τους ευχαριστούμε που μας βγάζουν από τον κόπο να προβάλουμε εκδηλώσεις – παρωδία όπως η σημερινή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ