ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ…

Καλλιτεχνική φύση και με διάθεση διατήρηση και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, ο Θανάσης Παπαϊωάννου που ζει στον Αμπελώνα, πέρα από τις δημιουργίες στις οποίες μας έχει συνηθίσει με το κτίσιμο της πέτρας ή τη μετατροπή των νεροκολοκύθων σε έργα τέχνης το τελευταίο διάστημα, έβαλε ως στόχο να δώσει ζωή σε διάφορα παλιά και ξεχασμένα αντικείμενα

101_1837που ίσως κάποιοι από εμάς τα πετάξαμε ως άχρηστα ή τα έχουμε καταχωνιασμένα σε κάποιο υπόγειο ή αποθήκη, αγνοώντας πολλές φορές και την ύπαρξή τους.

Ενα από τα τελευταία του δημιουργήματα ήταν η συντήρηση με στόχο την επαναχρησιμοποίηση ενός μεγάλου χάλκινου καζανιού το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς του Θανάση καταπληκτικό και το μεγάλο καζάνι είναι και πάλι έτοιμο προς χρήση αφού έχει επικασσιτερωθεί εσωτερικά και γυαλιστεί εξωτερικά.

Φυσικά ο Θανάσης αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος πουλά το συγκεκριμένο καζάνι. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο τηλ.: 6947 886350.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ