ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΛ ΣΤΟ ΟΥΗΛ

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων και το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας συνδιοργανώνουν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο θέατρο ΟΥΗΛ.

Τα τμήματα της προπαιδείας του Σ.Ω.Λ. θα παρουσιάσουν τη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Άρτσι Μπούρτσι”. Ο μάγος Άρτσι Μπούρτσι και οι καλικάτζαροι Τζουμ, Ταρατζουμ και Χαχατζούμ εμποδίζουν με κάθε τρόπο τα Χριστούγεννα.

Κλέβουν το έλκηθρο και το σάκο του Άγιου Βασίλη και κάνουν σκανταλιές φοβερές και τρομερές με σκοπό τα Χριστούγεννα να μην είναι πια χαρούμενη γιορτή. Όμως, το Πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Άγια Νύχτα με τα αστέρια της, ο Μικρός Τυμπανιστής, καθώς και ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα, τους νάνους και τα καλικαντζαράκια του καταφέρνουν να φέρουν πίσω τα Χριστούγεννα ακόμα και με τη συμμετοχή του κοινού!

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σε σύμπραξη με το Σύνολο Πνευστών του ΣΩΛ με υπεύθυνη συνόλου την κ. Σ. Αποστολοπούλου σε ήχους γνωστών χριστουγεννιάτικων ρυθμών.
Υπεύθυνη τμημάτων προπαιδείας και επιμέλεια παράστασης Γκαντάκη Μαρία.

Την ίδια ημέρα θα συμμετέχουν  το Σύνολο Μικρών Κιθαριστών και το Φυτώριο Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνο τον Χρήστο Καλαμπούκα. Η παιδική ορχήστρα “Solartino” με υπεύθυνη την Ελεάνα Βλιτσάκη και το Φυτώριο Παιδικής Χορωδίας την διεύθυνση του οποίου έχει ο Νίκος Στ. Ευθυμιάδης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ