«ΛΑΒΩΜΕΝΗ» Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Ξάνθη (17.15), με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη να ανακοινώνει και τους «20» της αποστολής, που είναι οι εξής:

Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης και Ντοντό.

Σημειώνεται πως η «βυσσινί» αποστολή, με τις γνωστές απουσίες του τραυματισμένου Βαρέλα, του ασθενή Καβουσάκη και των τιμωρημένων Φατιόν και Φάρκας, θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής για την ακριτική πόλη, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΦΕΡΙ

Ο 36χρονος καθηγητής πληροφορικής Σταύρος Μάνταλος, από το Σύνδεσμο Καβάλας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:15 στο γήπεδο Ξάνθη FC Arena, ενώ δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις από την πλευρά της ΑΕΛ για τον ορισμό του.

«Ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχιστούν οι καταδικαστικές διαιτησίες των τριών προηγούμενων αγώνων, για τις οποίες αναγκαστήκαμε να ενημερώσουμε επίσημα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου», ήταν η ανεπίσημη αντίδραση, ενώ βοηθοί του κ. Μάνταλου ορίστηκαν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης, από την Ένωση Σερρών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Ταπαντζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ