ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Στο περιθώριο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, στελέχη της μείζονος αντιπολίτευσης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του δήμου Τεμπών συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών «σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να ζητηθεί από τον κ. Τζιτζικώστα, η συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην υλοποίηση έργων που αφορούν τους δήμους Δίου – Ολύμπου και Τεμπών, όπως η σύνδεση με γέφυρα της παραλίας Αιγάνης (Καστρί Λουτρό) με τους Νέους Πόρους και η σύνδεση της Αιγάνης με ασφαλτοστρωμένο δρόμο με την ΠΑΘΕ στην έξοδο του Πλαταμώνα.

Όπως διεμήνυσε ο κ. Τζιτζικώστας, για το έργο κατασκευής γέφυρας σύνδεσης Καστρί Λουτρό με Νέους Πόρους υπάρχει πρόοδος στις διαδικασίες, βάσει των ενεργειών από τους δήμους Δίου-Ολύμπου και Τεμπών και  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ δόθηκαν κατευθύνσεις από τον Περιφερειάρχη για την περαιτέρω δρομολόγηση των ενεργειών υλοποίησης του δευτέρου έργου, το οποίο θεωρεί σημαντικό για την περαιτέρω τουριστική αναβάθμιση της περιοχής».

Σημειώνεται ότι στην συνάντηση των δύο πλευρών, εκτός των συμβούλων της παράταξης «Νέα Δύναμη» παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς κ. Αντίγονος Βατζιάς.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα αυτοδιοικητικής και πολιτικής επικαιρότητας και τονίστηκε από τον κ. Τζιτζικώστα ότι «οφείλουμε οι εμπλεκόμενοι στον Α΄και Β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης  να κινούμαστε με ταχύτητα, σοβαρότητα και πνεύμα συνεργασίας ώστε να μπορούμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν, το καλύτερο επιθυμητό και ωφέλιμο αποτέλεσμα για τους πολίτες».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργο Μανώλη «η συζήτηση μεταξύ του κ. Περιφερειάρχη και των παρόντων δημοτικών συμβούλων ήταν εποικοδομητική και σαφέστατα κινήθηκε και από τις δύο πλευρές στην κατεύθυνση  ουσιαστικής προσέγγισης των θεμάτων και ανάληψης πρωτοβουλιών όπου αυτό θεωρήθηκε απαραίτητο. Συνεχίζουμε τηρώντας την υπόσχεσή που δώσαμε προς τους δημότες μας, ότι ως αντιπολίτευση θα ενεργούμε πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μας  και όχι τα όποια μικροπαραταξιακά οφέλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ