ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΑ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ένα «χορταστικό» παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το χατ-τρικ του Τσούτσα αλλά και τα παράπονα των φιλοξενουμένων για τη διαιτησία είχαμε σήμερα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ στο Αργυροπούλι, όπου η τοπική Δόξα επικράτησε του αξιόμαχου Αστέρα Τυρνάβου με σκορ 3-2.

Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, αφού μόλις στο 8’ ο Τσούτσας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα του Αστέρα για να σημειώσει προ κενής εστίας το 1-0, με τους Τυρναβίτες να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 31’ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Λευτέρη Γκαραγκούνη.

Στην επανάληψη ο Τσούτσας «ξαναχτύπησε» για δεύτερη φορά στο 51’ όταν με σουτ έκανε το 2-1 κάτω από τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων που διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, με τον ασταμάτητο σήμερα Τσούτσα να πετυχαίνει χατ-τρικ γράφοντας με νέο σουτ το 3-1 για την ομάδα του στο 63’.

Οι παίκτες του Σ. Παπακωνσταντίνου ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 67’ όταν και πάλι ο Λ. Γκαραγκούνης με πλασέ μείωσε σε 3-2, δίχως όμως να καταφέρουν κάτι καλύτερο μέχρι το σφύριγμα της λήξης που τους βρήκε ηττημένους και ουραγούς στη βαθμολογία.

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Αστ., Καρράς, Μπαχτσιβάνος Αστ., Μάρκου, Χαρισούλης, Κούλπας, Σχοινάς (46′ Χατζής), Σιαμαντούρας (77′ Μπουζούκας), Τσούτσας, Ριζούλης, Ζάχος (65′ Κόκορας).

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χρ., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Ι. (85′ Φουντούνας), Λάζος, Καρακώστας, Γαλάνης, Πάσιος Β. (87′ Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Σπ., Γκαραγκούνης Ελ., Μπαντής Γ. (70′ Τάκης), Τσακίρης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ArenaLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ