Η ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ

H Nομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης, “για την  σπουδαία νίκη που επέτυχαν στις Εκλογές της 14ης Δεκεμβρίου, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λάρισας”.

Και συνεχίζει στην ίδια ανακοίνωση: “Ειδικότερα, σε μία εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή, (συμμετείχαν 1489 εκπαιδευτικοί), το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ έλαβε 483 ψήφους, συγκεντρώνοντας ποσοστό 35,1%, καταλαμβάνοντας δε 3 έδρες στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.

Το αποτέλεσμα αυτό καθιστά τη ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης ξεκάθαρα πρώτη δύναμη.

Ειδικότερα, οι Λαρισαίοι εκπαιδευτικοί, με αυστηρό κριτήριο αλλά και με κύριο μέλημα την παροχή υψηλού επιπέδου παιδείας, επιβράβευσαν τις πλήρεις θέσεις, τις προτάσεις, τη μεθοδικότητα, το πάθος αλλά και το ήθος που παρουσίασαν τα στελέχη της Παράταξής μας.

Καθίσταται πλέον κάθε μέρα και πιο προφανές, πως οι ιδέες και οι προτάσεις της Παράταξης, αποτελούν τις κυρίαρχες απόψεις στην ελληνική κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία, στην προσπάθεια ανάταξης της ελληνικής κοινωνίας, θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα τα ζητήματα εκπαίδευσης.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της πως θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε εκπαιδευτικό, μαθητή και γονέα του Νομού μας”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ