ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΜΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Με νίκες προχώρησαν σήμερα Σμόλικας Φαλάνης και Φαλανιακός, που επιβλήθηκαν του Αετού Αμυγδαλέας και της Αστραπής Νέας Πολιτείας αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΜΑΝΑΚΟΥΣΙΟ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Δ. Μανακούσιο που δημιουργούσε και σκόραρε ο Σμόλικας επιβλήθηκε του Αετού Αμυγδαλέας με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου ,ε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανακούσιου, παράβαση που κέρδισε ο Τανάγιας, ενώ στο 55’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός όταν μετά από σέντρα του ο Κακαβίτσης έγραψε το 2-0 για το Σμόλικα.

Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, ενώ από το 88’ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Υφαντή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Χάμος, Μανακούσιος Θ., Σκούπρας, Τανάγιας Χρ., Κολοβός Κ., Τσιρβούλης (87′ Τανάγιας Γ.), Κολοβός Χρ., Μανακούσιος Δ., Κόκρας (75′ Παπαδάμος), Κακαβίτσης, Τανάγιας Β. (60′ Δάσσιος).

ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Νέα βαθμολογική ανάσα για το Φαλανιακό που επιβλήθηκε της τοπικής Αστραπής στη Νέα Πολιτεία με το εμφατικό 0-4, με χατ-τρικ του Λυγούρα.

Δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις τους οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλέ προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με πλασέ του Λυγούρα, ο οποίος στο 18’ και μετά από νέα δημιουργία του Παπαγεωργίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα προσωπικά του γκολ, γράφοντας το 0-2.

Στην επανάληψη ο Πανταζής με μακρινό σουτ έγραψε στο 67’ το 0-3, ενώ ο ασταμάτητος σήμερα Λυγούρας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του γράφοντας το 0-4 και πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε αποθέωση.

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Λιλολάρι (65′ λ.τ. Τσάκε), Μαχαίρας, Φατούρας, Πανταζής, Λυγούρας Β., Κολοβός, Βαρσάμης, Λυγούρας Χρ., Παπαγεωργίου (75′ Αλατάς Ι.), Αλεξανδρής (60′ Κλούρας).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ArenaLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ