ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εγκρίσεις προγραμμάτων, συγκρότηση επιτροπών, μικρό το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αν δεν προέκυπτε ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτός ημερήσιας διάταξης μα και παρέμβαση των φοιτητών Βιοχημείας που εδώ και μήνες «χαίρονται» το νέο κτίριο της «Βιόπολης» χωρίς εξοπλισμό και αμφιθέατρα!

Όλοι, πλην Σταμπουλή της παράταξης Διώτη, στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΛΓΑ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις απέχοντας από το εκτιμητικό έργο λόγω των γνωστών περικοπών στα οδοιπορικά, μάλλον δεν πίστευε στα αυτιά του ο Στάθης Ντούρος που το έθεσε προ ημερησίας, ενώ άμεσα και μετά τη συγκρότηση επιτροπής θα συνταχθεί και υπόμνημα όπου θα αρνούνται στη διοίκηση του ΕΛΓΑ συνδρομή γεωπόνων της Περιφέρειας στο εκτιμητικό έργο.

Και από κοντά ήρθαν και οι φοιτητές που μπήκαν στο «στολίδι» και ακόμη καταγράφουν ελλείψεις και προβλήματα!

Αιφνιδιάστηκαν οι σύμβουλοι, ζήτησαν χρόνο και το θέμα μεταφέρεται σε επόμενη συνεδρίαση, με τους φοιτητές μεταξύ άλλων να ζητούν και δωρεάν μεταφορά στο νέο κτίριο, αφού μετακινούνται πλέον στην άλλη άκρη της πόλης ακόμη και για φαγητό με τη μεταφορά της λέσχης σίτισης.

Πέρα-δώθε για μαθήματα, εργαστήρια κλπ., δεν είναι λίγο το κόστος, στα 35 ευρώ το μήνα  υπολόγισαν οι φοιτητές το ελάχιστο, με τη διαδρομή να κοστίζει 0.60 τη φορά.

Μικρό το ποσό θα πείτε, ναι άμα το’ χεις γιατί αλλιώς…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ