ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε χθες το προπονητικό πρόγραμμα των «βυσσινί», αφού μετά το Ντοντό που αναχώρησε για την πατρίδα του, απόντες ήταν οι Ουρτάδο, Ναβάρο, οι τραυματίες Αβραάμ και Βαρέλα, ενώ για την πατρίδα του αναχώρησε και ο Φάρκας, με το Ντέλετιτς να παίρνει σήμερα  τη σκυτάλη.

Εξάλλου οι Μονιάκης, Σουλιώτης και Χοτζάλι θα είναι εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την επαγγελματική ομάδα αγωνιζόμενοι στο σημερινό αγώνα αλληλεγγύης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA για την στήριξη μέλους του σωματείου της ΑΕΛ και οπαδού της ομάδας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ η σημερινή προπόνηση των “βυσσινί” θα είναι πρωινή και θα ξεκινήσει στις 9:30.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΑΕΛ

Σε απολογία κάλεσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League την ΠΑΕ ΑΕΛ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε σε απολογία για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 15:00, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και επισημάνθηκαν στην έκθεση του Παρατηρητή σχετικά με τη συμπεριφορά των οπαδών της στο AEL FC ARENA.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ