Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με απόφαση της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης Θεσσαλίας συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) Λάρισας, το οποίο αποτελείται από τους :

  1. Καψάλη Ιωάννη, Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον Ευαγγέλου Κωνσταντίνο , εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.02, Διευθυντή του 11ο ΓΕΛ Λάρισας.
  2. Γεωργούση Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ19, με οργανική θέση στο 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό μέλος τον Κριαρά Βασίλειο εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, με οργανική θέση στο 2ο Γυμνάσιο Φαρσάλων.
  3. Κοθρά Αικατερίνη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο ΓΕΛ Συκουρίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Κοσμούογλου Χριστίνα, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, με οργανική θέση στο 2ο ΓΕΛ Λάρισας .
  4. Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, του Γ.Ε.Λ Φαλάνης, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Τζέκα Θωμά, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, του Γ.Ε.Λ Γόννων.
  5. Κοντελέ Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17.06, του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Ρεμπάπη Παναγιώτη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, του 6ου Γυμνασίου Λάρισας.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Σ.Ι.Σ.)

Ο Μπακογιάννης Νικόλαος, των «Εκπαιδευτηρίων ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο των «Εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΘΕΙΑ-ΚΥΡΑΪΛΙΔΗ» στον Καρέα Αττικής.

Ο Νικόλαος Ράπτης, των «Εκπαιδευτηρίων ΡΑΠΤΟΥ» στη Λάρισα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σάββα Στέλιο, των «Εκπαιδευτηρίων ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» στην Παλλήνη Αττικής.

Β. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)

Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Αντωνιάδου Γεωργία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου» και

Ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται ο Νάκας Δημήτριος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ19, της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας , ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Ευαγγέλου Σταματία, διοικητική υπάλληλος κλάδου ΠΕ1 της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου ορίζεται από 01-01-2017 έως 31-12-2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ