ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ 6-8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Το Μπάνσκο είναι το νεότερο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας και θεωρείται από τα καλύτερα του είδους στα Βαλκάνια. Το Μπάνσκο βρίσκεται στην οροσειρά του Πίριν, σε μια περιοχή που έχει συμπεριλάβει η UNESKO στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η βάση του χιονοδρομικού βρίσκεται σε υψόμετρο 936 μέτρα, στα όρια του χωριού και η κορυφή του στα 2560 μέτρα. Έχει συνολικά 11 αναβατήρες, μια οκταθέσια τηλεκαμπίνα μήκους 6315 μέτρα και 14 πίστες που καλύπτουν 65 χλμ. Για κάθε ενδεχόμενο υπάρχουν 100 κανόνια τεχνητής χιόνωσης. Για τους skiers και τους snowboarders, υπάρχουν πίστες όλων των βαθμών δυσκολίας, με κορυφαία την εκπληκτική Tomba.

Για όσους πάλι θα ήθελαν να μάθουν σκι, θα το φροντίσουν ειδικοί εκπαιδευτές. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν τρεις παιδικοί σταθμοί, τρία παιδικά lifts και ένας παιδότοπος carousel.Εσείς που δεν κάνετε σκι, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το Μπάνσκο, που έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιοθέατα με παράδοση στη αγιογραφία, στα ξυλόγλυπτα και στις λαϊκές τέχνες. Επίσης στο χωριό του Μπάνσκο θα βρείτε πολλές παραδοσιακές ταβέρνες με ποικιλία τοπικών λιχουδιών και το γνωστό ζεστό κρασί.

1η  Ημέρα:  Σάββατο 06/01/2017 Αναχώρηση το πρωί στις 06:00 από το γραφείο μας. Στάση στον Κορινό (OLYMPUS PLAZA) για καφέ μισή ώρα και συνεχίζουμε για τα σύνορα Προμαχώνα, έλεγχος ταυτοτήτων ή διαβατηρίων στα Ελληνικά σύνορα  στάση στα freeshop 20 λεπτά, και διέλευση των Βουλγαρικών συνόρων. Συνεχίζουμε  για Σαντανσκι, Σιμιτλι, άφιξη στο γραφικό χωριό Μπάνσκο, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για φαγητό και πρώτη γνωριμία με το Μπάνσκο. Το βράδυ  δείπνο στο ξενοδοχείο  και στη συνέχεια ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Κυριακή 07/01/2017 Πρωινό και σας προτείνουμε να κάνετε την υπέροχη βόλτα με το τελεφερίκ στο σαλέ, να απολαύσετε τον καφέ σας βλέποντας το χιονισμένο τοπίο και τους σκιέρς να κατεβαίνουν τις πίστες. Επιστροφή στο Μπάνσκο, φαγητό εξ ιδίων και συνέχεια ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ελεύθεροι να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή του Μπάνσκο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Δευτέρα 08/01/2017 Πρωινό, χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Αγίας Τριάδας με τον υψηλό πύργο των 30μ και το ρολόι, τις θαυμάσιες τοιχογραφίες και τα ξυλόγλυπτα. Στις 11.30 αναχώρηση από το Μπάνσκο για την επιστροφή μας, όπου με ενδιάμεση στάση στο Σαντάνσκι (για ψώνια και φαγητό, ώρα:16:30 αναχώρηση). Φθάνουμε στη πόλη μας στις 21:30 περίπου με μια στάση στον Κορινό (OLYMPUS PLAZA) για καφέ.

ΤΙΜΗ : 120€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ : 60€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές 4* ξενοδοχείο στο Μπάνσκο.(ROYAL PARK ή MARAYA)
  • Δύο προγεύματα σε μπουφέ.
  • Δύο γεύματα σε μπουφέ
  • Δωρεάν παροχές του ξενοδοχείου : εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα,

τζακούζι, χαμάμ, γυμναστήριο κτλ.

  • Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • ΦΠΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ