ΣΤΗ FOODEXPO ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις εξαγωγές τοπικών προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να συμμετάσχει με ομαδικό περίπτερο, που θα το επιδοτήσει, στην έκθεση 4η FOODEXPO 2017 (18-20/3/2017, ΜetropolitanExpo).

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον Ελλήνων και ξένων εκθετών και την παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών, η 4η FOOD EXPO 2017 θα αναδείξει και θα προβάλλει τα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην νότια πύλη της Ευρώπης.

OΙ ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον συμμετοχής τους δηλώνοντας τα στοιχεία της εταιρίας τους και τα τ.μ. που επιιθυμούν να λάβουν  στο Mail του Επιμελητηρίου info@larissa-chamber.gr (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2510536900) το αργότερο μέχρι 9-1-2017.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ