ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών πραγματοποίησε  διανομή  τροφίμων  στους δικαιούχους.

Σε δήλωση του  ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ .Λάμπρος Ζάρρας δήλωσε : “Αναγνωρίζουμε την καθημερινή προσπάθεια, που κάνουν όλες οι δομές και υπηρεσίες, προκειμένου να υποστηρίξουν τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και θεωρούμε αναγκαία τη συνεισφορά μας στο έργο τους, ειδικά την περίοδο  των Χριστουγέννων .

Εύχομαι ολόψυχα το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων και να  χαρίσει σε όλους μας, υγεία, δύναμη, πίστη, αισιοδοξία και ανθρωπιά..

Aς είναι η χρονιά που ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά και όλοι μαζί θα προτάξουμε το συλλογικό συμφέρον, θα ενισχύσουμε και θα καλλιεργήσουμε το αίσθημα αλληλεγγύης στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και θα αγωνιστούμε όλοι μαζι για ένα καλύτερο μέλλον.

Χρόνια Πολλά -Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και φωτεινό να ειναι το 2017.

Ακόμη η διοίκηση του κοινωνικού παντοπωλείου  θα ήθελε  να ευχαριστήσει  τις επιχειρήσεις που στηρίζουν το έργο του παντοπωλείου  και  αυτές τις άγιες ημέρες στάθηκαν  δίπλα μας.

Το κρεοπωλείο Λούπας στην Λάρισα καθώς και την εταιρια ΡΩΜΙΟ (κρεοπωλείο -αλλαντοποιία ) Ευαγγελόπουλος στο Μακρυχώρι ,όπως επίσης και την ομάδα παραγωγών Πουρναρίου και τον πρόεδρο κ.Γεώργιο Πολύμερο και το Δ.Σ για την προσφορά ποσότητας λαδιού και  ελιάς στο κοινωνικό παντοπωλείο καθώς τέλος  και τα Σούπερ Μάρκετ Τζουμάνης .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ