ΕΓΓΥΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ $900!!!

Μια συγκλονιστική – αλλά ευχάριστη – έκπληξη περίμενε σερβιτόρα σε εστιατόριο στο Φοίνιξ της Αριζόνα: φιλοδώρημα $ 900!

“Πάντα ακούμε για τέτοια συμβάντα, απλά ποτέ δεν περιμένεις να είσαι εσύ ο αποδέκτης τους,” δήλωσε η Σάρα Κλαρκ στο CNN. «Είναι μια τεράστια, τεράστια βοήθεια για μένα και την οικογένειά μου.”

Ειδικά για μια οικογένεια που μεγαλώνει. Η Κλαρκ εννέα μηνών έγκυος – αναμένεται να γεννήσει στις 8 Ιανουαρίου – δεν θα πάρει άδεια μητρότητας μετ’  αποδοχών, αφού δεν δίνεται από τις επιχειρήσεις εστίασης, ενώ ο σύζυγός της είναι προσωρινά εκτός εργασίας λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο.

“Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα, επειδή ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό», είπε. “Εννιακόσια δολάρια είναι πολλά χρήματα. Χρειάστηκε κάποιος χρόνος για να το συνειδητοποιήσω, και μόλις το έκανα, έκλαψα για λίγο.”

Η Κλαρκ είπε ότι η γυναίκα που άφησε το μεγάλο φιλοδώρημα είχε ξαναπάει στο εστιατόριο και είχε μιλήσει μαζί της αρκετές φορές. Αυτό συνέβη πιθανώς επειδή η Κλαρκ και η γυναίκα που της άφησε το φιλοδώρημα, έχουν το εξής κοινό: εγκυμονούν και οι δύο.

“Δεν ξέρω αν πραγματικά καταλαβαίνει πόσο πολύ θα μας βοηθήσει αυτή την περίοδο», είπε η Κλαρκ. “Με εμένα σε άδεια μητρότητας και το σύζυγό μου εκτός εργασίας, δεν θα είχαμε κανένα εισόδημα. Έτσι, αυτά τα χρήματα θα μας βοηθήσουν με το νοίκι και άλλους λογαριασμούς.”

Εκτός από το φιλοδώρημα, η πελάτισσα έγραψε πάνω στην απόδειξη: «Πρόκειται για χρήματα του Θεού – Εκείνος έδωσε σε μας και έτσι εμείς μπορούμε να δώσουμε σε εσάς. Ο  Θεός να σας ευλογεί.».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ