ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ

Σοκ προκαλούν τα όσα έζησε στα χέρια του συντρόφου της, η 25χρονη Μαρίνα, η οποία αφηγείται πως έμεινε έγκυος μετά από βιασμό. Με έναν πατέρα εθισμένο στα χαρτιά και μητέρα αδιάφορη όπως λέει,

ήταν θέμα χρόνου για τη μικρή Μαρίνα και τις δύο αδερφές της να οδηγηθούν σε ίδρυμα της Μεσσαράς στην Κρήτη.

Εκείνο που ίσως δεν φανταζόταν, σύμφωνα με το neakriti.gr είναι ότι η μοίρα επεφύλασσε αργότερα νέους εφιάλτες για την ίδια καθώς ο άνδρας που έμελλε να συναντήσει και να γίνει ο πατέρας του παιδιού της ήταν πολύ βίαιος. Ακολουθούν τα όσα συγκλονιστικά εξιστόρησε στην κοινωνική λειτουργό Μαρία Πολυχρονάκη στην οποία άνοιξε την ψυχή της.

Πότε έφυγες από το ίδρυμα;

Στα 18 μου, όταν γνώρισα τον πρώην σύντροφό μου. Πήγα κι έμεινα μαζί του στο πατρικό του. Τον γνώρισα μέσω μίας φίλης. Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν καλά. Εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του και εκείνος έδειχνε καλός. Μετά τα δύο χρόνια άλλαξε. Όλο τσακωνόμασταν και μου πετούσε αντικείμενα.

Γιατί έμενες μαζί του;

Γιατί δεν είχα που να πάω. Όχι δεν έφταιγα εγώ. Αφού εκείνος ήταν τέτοιος χαρακτήρας και δεν ήθελε να αλλάξει, εγώ τι να του έκανα. Εγώ δούλευα μέχρι και μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Πρόσεχα έναν ηλικιωμένο. Εκείνος δε δούλευε. Εγώ συντηρούσα αυτόν και τους γονείς του. Βαριόταν να σηκωθεί το πρωί και να πάει στη δουλειά. Είχε μπλέξει και με κακές παρέες και κάθε βράδυ τριγυρνούσε κι έκλεβε.

Πότε σε χτύπησε πρώτη φορά;

Ένα βράδυ που γύρισε μεθυσμένος με χτύπησε και με βίασε. Από το βιασμό έμεινα έγκυος. Τότε ήθελα να το ρίξω το παιδί. Όταν είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι έγκυος, της ζήτησα χρήματα για την έκτρωση. Εκείνη μου είπε ότι δεν είχε να μου δώσει και μου πρότεινε να το κρατήσω.

Πώς αντέδρασε ο σύντροφός σου μαθαίνοντας για την εγκυμοσύνη;

Χάρηκε πολύ. Αλλά πιστεύω όχι τόσο για το παιδί αλλά ίσως να πίστευε ότι με το παιδί θα με είχε του χεριού του.

Όταν σε χτύπησε πρώτη φορά, σου είπε πως δεν θα το ξανακάνει;

Ναι μου είχε ζητήσει συγγνώμη. Μου είπε ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του και ότι δεν θα το ξανακάνει. Δυστυχώς το ξαναέκανε.

Πότε σε χτύπησε δεύτερη φορά;

Όταν «σαράντισα» και του είπα ότι θέλω να χωρίσουμε οριστικά. Τη δεύτερη φορά που με χτύπησε είχα μελανιές στο πρόσωπο και το λαιμό. Δεν θα μπορούσα έτσι κι αλλιώς να το κρύψω. Αυτό που δεν σκέφτηκα και μου το είπαν αργότερα στον ξενώνα, ήταν να πάω σε ιατροδικαστή.

Πώς ήταν ο πρώην σύντροφός σου μετά τη γέννηση του παιδιού σας;

Αδιάφορος όπως και πριν. Δε συμμετείχε. Και τώρα δεν παίρνει συχνά τηλέφωνο για να δει τι κάνει το παιδί. Που και που μου δίνει κανένα 50ευρω για τα έξοδα του παιδιού. Το έχει αναγνωρίσει το παιδί, παρόλο που εμείς δεν παντρευτήκαμε.

Σήμερα πώς είναι οι σχέσεις σας;

Εντελώς τυπικές. Σπάνια θα πάρει τηλέφωνο ή θα έρθει να δει το παιδί. Όχι δε φοβάμαι. Ξέρει ότι μπορώ να του κάνω μήνυση ανά πάσα στιγμή αν μας πειράξει. Μου είπε ότι θα πήγαινε στην Εισαγγελία αν δεν τον άφηνα να βλέπει το παιδί σαν πατέρας που είναι. Έτσι σιγουρεύεται ότι δεν έχω πάρει το παιδί κι έχω φύγει.

neakriti.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ