ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθούν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων.

Σε ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων αναφέρονται τα παρακάτω:

“Περιμένουμε όλους τους Λαρισαίους και τους επισκέπτες, στο διήμερο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Φρούριο, στην  πλατεία Λαμπρούλη για την υποδοχή του 2017. Η πλατεία εξάλλου έχει ντυθεί με  χρώματα και φως, για  να γιορτάσουμε όλοι μαζί, τον ερχομό του Νέου Έτους. Για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε ευχές, να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματα, να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

Καλούμε όλους τους Λαρισαίους και τους επισκέπτες  σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Λαμπρούλη και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το μεσημέρι και βεβαίως το βράδυ για τον ερχομό του 2017.

Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα για την «ακύρωση» του προγράμματος των εκδηλώσεων, με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τονίζεται πως πρόκειται για ζήτημα, το οποίο δεν επηρεάζει τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και θα αντιμετωπιστεί με βάση την κείμενη νομοθεσία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ