«ΤΡΕΧΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στα Τρίκαλα και ο Μαρουκάκης

Σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μετά την εορταστική ανάπαυλα μπήκαν πλέον οι «βυσσινί» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τετάρτης με αντίπαλο τη Βέροια, ενώ κατά τη διάρκεια της σημερινής προετοιμασίας ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος,

με το ιατρικό επιτελείο να προχωρά σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σημειώνεται πως στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Ντοντό, ο οποίος τόσο χθες όσο και προχθές, στο περιθώριο του προπονητικού διτέρματος με την Κ20, έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με την επίβλεψη των γυμναστών της ομάδας, ενώ Αβραάμ, Βαρέλα και Μασούρας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, οπότε και με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Τετάρτης.

Την ίδια ώρα αγώνα δρόμου δίνουν οι διοικούντες της ΑΕΛ καθώς φιλοδοξία της ΠΑΕ είναι να μπορούν – εάν επιλεγούν από την τεχνική ηγεσία – να συμμετάσχουν σ’ αυτή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, γι’ αυτό και κατατέθηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα με την έλευση κιόλας του νέου χρόνου και το άνοιγμα του σχετικού ηλεκτρονικού συστήματος.
Η εντατική προσπάθεια για έγκαιρη παραλαβή της “μπλε κάρτας” ακόμη και του Λελογκονόλο Μασαλέσα από την Ομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής συνεχίζεται, ενώ δεν υπάρχει επί του παρόντος κάποια ανησυχία για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν τα διεθνή πιστοποιητικά τους σε ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

Στα χνάρια του Αντώνη Καμπλιώνη, που πριν λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Λάρισας για να συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα, βάδισε και ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας γνωστοποιήθηκε σήμερα, επιβεβαιώνοντας και τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή που τόνιζε πως παρά το «άδοξο τέλος» δεν σκόπευε να εγκαταλείψει την πόλη, καθώς πλέον θα μετακινείται στα γειτονικά Τρίκαλα για τις υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ