ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ “ΓΑΛΑΖΙΩΝ” ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ

Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και με τη συμμετοχή γνωστών Λαρισαίων αγροτοσυνδικαλιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο της Σκύδρας συνάντηση αντιπροσωπειών αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία.

Οι γνωστοί Λαρισαίοι συνδικαλιστές με επικεφαλής τον πρόεδρο του Α.Σ Λαρισαίων Αγροτών Χρήστο Σιδερόπουλο, που πρόσφατα συγκεντρώθηκαν και στα Αμπελάκια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, σε μια «κλειστή» συγκέντρωση που προϊδεάζει για την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων ενόψει της 23ης Ιανουαρίου που ορίστηκε ως σταθμός των αγώνων από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων που συνεδρίασε πρόσφατα στη Λάρισα.

Διαχωρίζοντας σαφώς τη θέση τους από τις δηλώσεις Μπούτα που απέκλεισε διάλογο με την κυβέρνηση, οι αγρότες που μετείχαν στη σύσκεψη διαμόρφωσαν ένα πλαίσιο αιτημάτων και θέσεων που θα κατατεθεί αύριο το πρωί στον πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση ώστε να συζητηθούν τα “καυτά” προβλήματά τη αγροτικής τάξης στην Ολομέλεια και να πάρουν θέση όλα τα κόμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παράλληλα, αντιπροσωπεία των αγροτών που συμμετείχαν στη σύσκεψη της Σκύδρας θα συναντηθεί αργότερα στην Αθήνα και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου για να αναπτυχθεί διάλογος σε όλα τα επί μέρους ζητήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ