Ο ΨΑΡΟΤΡΟΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα φιλοξενούν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης για τρεις παραστάσεις, στις 12:00, στις 17:30 και στις 19:00 με τον «Ψαροτρομάρα» της Φρόσως Χατόγλου.

Πέρσι είχαν παρουσιάσει στη Λάρισα την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με μεγάλη επιτυχία! Στον «Ψαροτρομάρα», το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης», από το Ηράκλειο, χρησιμοποιεί την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου (black light) και του Muppet Show! Η σκηνή είναι 5 μέτρα μήκος και 2,5 μέτρα ύψος, για να χωρούν μεγάλες κούκλες χειροποίητες, κατασκευασμένες από το θίασο. Ο συνδυασμός του μαύρου θεάτρου με την απουσία της ανθρώπινης παρουσίας πάνω στην κουκλοθεατρική σκηνή, δημιουργεί μία ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώματα και φαντασία στο βυθό της Ψαροχώρας!

Ένα κουκλοθέατρο διαφορετικό!

Λίγα λόγια για το έργο “Ο Ψαροτρομάρας”

«Συναγερμός στην Ψαροχώρα! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας να ταράξει τα νερά της ήσυχης ζωής του βυθού. Όλα πρόκειται να αλλάξουν. Ένα τεράστιο παλάτι θα χτιστεί στα συντρίμμια των σπιτιών των ψαριών! Η γόπα, το λιθρίνι, το μπαρμπούνι και όλοι οι κάτοικοι του βυθού κάτι πρέπει να κάνουν! Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με τη φίλη τους τη Γοργόνα να τον…ψαρέψουν;

Προσοχή όμως, γιατί και τα… κοράλλια έχουν αυτιά…»

Ένα έργο που μιλάει για τη δημοκρατία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη!

Κατάλληλο από 3 έως 93 χρονών!

Διάρκεια 55′ λεπτά.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 12:00, στις 17:30 και στις 19:00

Χορηγοί Αnek Lines BLues Star Ferries

Είσοδος 6€

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ