ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δυναμικά την επίλυση των προβλημάτων που τους οδηγούν στο ξεκλήρισμα εμφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης αγρότες του δήμου Τυρνάβου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των αγροτικών συλλόγων Τυρνάβου, Αργυροπουλίου – Λυγαριάς, Αμπελώνα και Δαμασίου και συμμετείχαν μαζικά σε σύσκεψη στο Εμμανουήλειο.

Στην κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό χώρο αναφέρθηκαν στις εισηγήσεις τους οι Στ. Τσικριτσής πρόεδρος του Α.Σ. Τυρνάβου, Ν. Ρεβήσιος πρόεδρος του Α.Σ. Αργυροπουλίου – Λυγαριάς και Γ. Γκανάς αντιπρόεδρος του Α.Σ. Δαμασίου που ζήτησαν μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 23 Ιανουαρίου.

Οπως αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη οι αγρότες του δήμου Τυρνάβου, με διεκδικητικό πλαίσιο αυτό της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, θα στήσουν μπλόκα στον κόμβο Αργυροπουλίου στο οποίο θα μετέχουν οι αγρότες από τον Τύρναβο, τον Αμπελώνα και το Αργυροπούλι, ενώ το μπλόκο αναμένεται να ενισχύσουν αγρότες της Τσαριτσάνης και της Ελασσόνας. Στο μπλόκο του Δαμασίου που θα στηθεί στην είσοδο του χωριού θα μετέχουν αγρότες του Δαμασίου αλλά και των διπλανών χωριών.

Οι αγρότες του Τυρνάβου πριν ξεκινήσουν για το μπλόκο θα έχουν προσυγκεντρώσεις στις 11 π.μ. της 23ης Ιανουαρίου στην Τούμπα και στην έξοδο του Τυρνάβου στο ύψος του πρατηρίου Τσιγάνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ