ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ!

 

Το 2017 φαίνεται πως …πηγαίνει γάντι στους «πράσινους» που ξεκίνησαν με «το δεξί» τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας κερδίζοντας με 85-73 τον Εθνικό στην έδρα τους, το κλειστό της Νεάπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι παίκτες του Στέφανου Πέρκου είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σκληρά στην διακοπή του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής φάνηκε με το …καλημέρα της νέας χρονιάς.

Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο κόντρα σε έναν πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχή και πήραν ένα ματς που τόσο πολύ ήθελαν και αυτό φάνηκε από την αρχή του αγώνα με το πρώτο δεκάλεπτο να τους βρίσκει να προηγούνται με 22-21. Στο ίδιο μοτίβο και σε ρυθμούς ντέρμπι πκαι η δεύτερη περίοδος, με τους Λαρισαίους να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με 42-44.

Δεν άλλαξε κάτι στην αρχή της επανάληψης, αφού οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν, όπως αναμενόταν, άλλωστε, σκληρά καρύδια και συνέχισαν να είναι …απειλητικοί μην αφήνοντας το περιθώριο στους γηπεδούχους να ξεφύγουν και στο 30’ το σκορ ήταν 62-61, αυτή την φορά όμως υπέρ του ΓΣΛ.

Στην τελευταία περίοδο, με ένα ξέσπασμα ο Γυμναστικός την κατάλληλη στιγμή έδειξε ποιος ήταν το «αφεντικό» στο γήπεδο καταφέρνοντας να εκτοξεύσει την διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Πλέον είχε γύρει η πλάστιγγα προς το μέρος της λαρισινής ομάδας αφού οι παίκτες του ΓΣΛ διατήρησαν την υπέρ τους διαφορά και επιβλήθηκαν δίκαια με 85-73 παίρνοντας άλλη μία σπουδαία βαθμολογική ανάσα στην ανατολή του 2017.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ.:  Πουρσανίδης Κ., Τζίμα, Τζιοπάνος 

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 42-44, 62-61, 85-73.

ΓΣΛ (Πέρκος): Τόζιος 10 (2), Συνετός, Νίκολιτς 19 (2), Τσουράκης 8, Χαιρετίδης, Κούτρας 6, Μπέμπης 10 (2), Σπυρόπουλος 14, Γουμενόπουλος, Γκιουλέκας 18 (2), Βουργιώτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βλάχος): Παπαπέτρου 2, Ντουζίδης, Μάρτζος 11 (1), Αντωνάκης 12 (2), Κόκκαλης 13 (3), Λάανε 6 (2), Παπαφλωράτος 2, Οικονομόπουλος, Μαχαίρας 20, Χάλαρης 5, Καζάκος, Δρόσος 2.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΡΚΟΥ: (τεχνικός ΓΣΛ):

«Σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο τα παιδιά, έπαιξαν αποφασιστικά απέναντι όπως έχω δηλώσει σε μια ομάδα της κατηγορίας από το «πάνω ράφι». Τη σημερινή νίκη πρωτίστως  θέλω να την αφιερώσω στην μικρή μου κόρη που γιορτάζει σήμερα. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα μας με την ομάδα μας στη  δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ