ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

 

Το αίτημα των δημοτών τους για σύνδεση και νέων περιοχών με το δίκτυο φυσικού αερίου, μετέφεραν λίγες ημέρες πριν φύγει το 2016 ο Δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, και ο απερχόμενος αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πλατυκάμπου, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, στο Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με την παρουσία και στελεχών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, συζητήθηκε διεξοδικά το αίτημα των κατοίκων της  Χάλκης, του Πλατυκάμπου, της Γαλήνης, του Μελισσοχωρίου και του Ομορφοχωρίου για να περιληφθούν στο δίκτυο του φυσικού αερίου, ώστε να απολαμβάνουν τα οφέλη της χρήσης του.

Ο κ.Μπακούρας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλελέρ για τις κινήσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην περιοχή, τονίζοντας ότι έχει ήδη αναπτυχθεί δίκτυο μήκους 18 χλμ, ενώ οι επενδύσεις συνεχίζονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότεροι δημότες.

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι άμεσα μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για σύνδεση οι κάτοικοι του Ομορφοχωρίου, γεγονός που έγινε αποδεκτό με μεγάλη ικανοποίηση από τους κκ. Νασιακόπουλο και Χατζηκωνσταντίνου.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες κοινότητες ο κ. Μπακούρας εκδήλωσε τη θέληση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ να βρεθεί άμεσα μία φόρμουλα για να προχωρήσει η σύνδεση τους. Ως πρώτη κίνηση μάλιστα συμφωνήθηκε να ξεκινήσει άμεσα η συλλογή αιτήσεων προκειμένου να αποτυπωθεί το συνολικό ενδιαφέρον των πολιτών και στη συνέχεια να ενταχθούν στον προγραμματισμό επέκτασης του δικτύου της εταιρείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ