ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΟΓΩ ΠΑΓΟΥ Η ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΛΕΡΙΑ – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Νέα επίθεση στη δημοτική αρχή του Τυρνάβου με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο δρόμο που συνδέει τα Δελέρια με το Αργυροπούλι, εξαπέλυσε σήμερα η Δράση Πολιτών κάνοντας λόγο για μια ανίκανη δημοτική αρχή που χάθηκε μέσα σε λίγους πόντους χιόνι.

Σε δήλωση που έκανε στο paidis.comο επικεφαλής της παράταξης Στ.Ροντούλης, αναφέρει:

“Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε στις εκτιμήσεις μας για τη δημοτική αρχή. Πρόκειται για μια ανίκανη δημοτική αρχή που αν και έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο παραμένει γαντζωμένη στις καρέκλες και δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες, ειδικά αυτές τις ημέρες της κακοκαιρίας που έχουν αφεθεί αβοήθητη από τον κ. Σαρχώση και την παρέα του.

Η φερόμενη ως δημοτική αρχή του Τυρνάβου έχει κυριολεκτικά χαθεί μέσα σε λίγα εκατοστά χιονιού και δεν είναι ικανή να ρίξει έστω και λίγο αλάτι σε επικίνδυνα σημεία του εσωτερικού οδικού δικτύου.

Ας αφήσουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι τις καρέκλες τους και ας επισκεφτούν τη γέφυρα του δρόμου Δελερίων – Αργυροπουλίου που είναι εδώ και τρεις ημέρες παγωμένη και ας ρίξουν λίγο αλάτι πριν προκληθεί εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητάς τους κάποιο ατύχημα”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ