ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ!

Στις επάλξεις μαθαίνουμε οι «Ελληναράδες» τις τελευταίες μέρες ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων και εν αναμονή της έναρξης των μαθημάτων και για τα προσφυγόπουλα του Κουτσόχερου που θα μπουν για πρώτη φορά στις αίθουσες σε σχολεία της Λάρισας, της Τερψιθέας και της Κοιλάδας.

Η κακοκαιρία μπορεί να ανέστειλε προσωρινά τη λειτουργία των σχολείων και κατ’ επέκτασιν και τα «δημοκρατικά» σχέδια ορισμένων, ωστόσο το κατάλληλο «κλίμα» έχει αρχίσει να διαμορφώνεται εδώ και μέρες!

Μπροστάρης ο περίφημος Πατριωτικός Σύνδεσμος, τις εμετικές αναρτήσεις του οποίου αναπαράγει ήδη γονέας-πρόεδρος συλλόγου σε σχολείο της Λάρισας, ενώ της στοχευμένης επίθεσης εναντίον της Περιφερειακής Διευθύντριας Ε. Αναστασοπούλου προηγήθηκε άλλη, εναντίον του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του νομού!

Σύμφωνα με το συντάκτη της ρατσιστικής και ξενοφοβικής ανάρτησης το σύνθημα «τα προσφυγόπουλα είναι αδέλφια μας» δεν βρίσκει σύμφωνους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού (!), αφού «… αδέλφια είναι αυτά που έχουν το ίδιο αίμα, τα ίδια ήθη και έθιμα Θρησκεία, παραδόσεις, αρχές και αξίες, ενώ τα παιδιά των λαθροεισβολέων είναι απλά παιδιά».

Με την προτροπή να σταματήσει να «μουσουλμανοποιεί» την Ελλάδα κλείνουν οι «πατριώτες» το χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους προς τους προπονητές, σε μια άκρως επικίνδυνη και ξενοφοβική ανάρτηση.

«Έχουμε μπροστά μας μεγάλο ανήφορο», ήταν το σχόλιο του αρμόδιου αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Δεληγιάννη σε πρόσφατη κουβέντα μας αναφορικά με το όλο θέμα.

Και σιγά-σιγά ξεβρακώνονται, θα προσθέταμε.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ